Yunanlar, Beşiktaş taraftarını bıçaklamış!

Beşiktaş ile Olympiakos arasında oynana karşılaşmadan sonra bir Beşiktaş taraftarının Olympiakos taraftarınım bıçaklı saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

Yunanlar, Beşiktaş taraftarını bıçaklamış!

Beşiktaş'ın Olympiakos ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında bir siyah-beyazlı taraftarın bıçaklandığı açıklandı.


Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Radyospor’da Özgür Sancar’a konuştu. Ürkmezgil, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında 1-1 berabere kaldıkları Olympiakos karşılaşması sonrasında bir taraftarlarının, Yunan taraftar tarafından bıçaklandığını söyledi.

Ürkmezgil’in programda yaptığı açıklamalar şöyle;

“Maçtan önce her şey güzeldi. İki kulüp başkanı bir araya geldi. Ben katılamadım fakat maç günü yemekteydim. Karşılaşma sonrasında birkaç Olympiakos taraftarı Türk kardeşimize saldırmışlar ve Türk kardeşimiz bıçaklanarak yaralanmış. Arkadaşımıza dikiş atmışlar. Ben olaylı görmedim fakat olaylar yatışana kadar Yunanistan’da bulunduk. İnsanın canını bu hadiseler sıkıyor. Bunun dışında başka olaylar görmedim. İnşallah İstanbul’da bu tip olaylar yaşanmaz. Yunanistan’daki bu münferit olaya rağmen biz İstanbul’da Beşiktaş’ın efendiliğini, Türk’ün misafirperverliğini tüm dünyaya göstereceğiz.”


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor