Yumlu: Hayal aleminde gibiyim

Güneş'ten Beşiktaş maçında sürpriz bir şekilde formayı kapan ve son olarak Kasımpaşa maçında da 90 dakika sahada kalan Mustafa Yumlu, yaşadığı mutluluğu, "Hayal aleminde gibiyim" diyerek özetledi. Mustafa, futbola başladığında en büyük hedefinin Trabzonsp

Yumlu: Hayal aleminde gibiyim

Güneş'ten Beşiktaş maçında sürpriz bir şekilde formayı kapan ve son olarak Kasımpaşa maçında da 90 dakika sahada kalan Mustafa Yumlu, yaşadığı mutluluğu, "Hayal aleminde gibiyim" diyerek özetledi. Mustafa, futbola başladığında en büyük hedefinin Trabzonspor forması giymek olduğunu belirterek, "Şimdi bunu başardım ve hocamın yardımıyla kendime yeni hedefler koydum. İlk olarak kazandığım formayı korumam gerekiyor. Bunun için çok çalışıyorum. Kasımpaşa maçında da 11'de oynamak benim için inanılmaz bir gurur kaynağıydı. Umarım hep böyle devam eder" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler