'Yöneticiliğin kriteri olmalı'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kongre tarihinin takımı etkilemeyecek bir şekilde ayarlanacağını belirterek, "Trabzonspor büyük bir kulüp. Bu takımda yöneticilik yapmak herkese nasip olmuyor. Bunun bir kriteri olmalı" diye konuştu.Trabzonspor Başkanı Sad

'Yöneticiliğin kriteri olmalı'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kongre tarihinin takımı etkilemeyecek bir şekilde ayarlanacağını belirterek, "Trabzonspor büyük bir kulüp. Bu takımda yöneticilik yapmak herkese nasip olmuyor. Bunun bir kriteri olmalı" diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligde son ana kadar zirve yarışının içerisinde olacaklarını söyledi. Şener, mutla sona ulaşabilecek bir kadro yapısına sahip olduklarını da vurgulayarak, "Sadece kazanmak için değil, futbol oynamak için sahaya çıkan bir takımımız var. Türkiye'nin her yerinde gerektiği zaman tribünleri doldurabilecek bir taraftar potansiyeline sahibiz. Bu sezon küçük sorunları saymazsak her şey yolunda gidiyor diyebiliriz. Böyle bir ortamda başarının gelmesi tesadüf olmaz. Bunun için teknik heyetimizin ve futbolcularımızın çok özverili bir şekilde çalıştığını biliyoruz" dedi.

KONGRE TARİHİ İÇİN HOCAYLA GÖRÜŞECEĞİM

Şener, Kasım veya Aralık ayı içerisinde yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurul'un takımı etkilemeyecek bir tarihte gerçekleşmesine çalışacaklarını da vurgulayarak, "Tüzüğe göre 20 Kasım ile 20 Aralık tarihleri arasında kongre yapabiliriz. Burada önemli olan tamamen takımın başarısı. O yüzden kongre tarihini belirlerken hocamızla da bir görüşme yapmayı planlıyoruz. Eskiden seçimlere çok az sayıda üye katılırdı ancak şimdiki seçimler oldukça fazla katılımla geçiyor. Herkesin takıma sahip çıkması çok güzel bir şey" diye konuştu.

YÖNETİM LİSTEM HENÜZ ŞEKİLLENMEDİ

Takımda herkesin yönetici veya başkan olmaması gerektiğini de ifade eden Şener, "Bunun bir kriteri olmalı. Bu konuda bir çalışma yapmak gerekiyor. Çünkü Trabzonspor çok büyük kulüp ve buraya hizmet etmek herkese nasip olmuyor. Yöneticilerin yabancı dil bilmesi gerektiğini her zaman söylüyorum ama bunun dışında başka kriterler de var" dedi.

Şener, yönetim listesini ise henüz oluşturmadığını ifade ederek, "Bu konuda aceleci davranmayacağım. Trabzon'daki isimleri belirleme konusunda asbaşkanımın fikirleri de önemli olacak" ifadelerini kullandı.

TRANSFER İÇİN ŞENOL HOCAMIZLA GÖRÜŞÜYORUZ

Şener, devre arasındaki transfer çalışmaları için teknik direktör Şenol Güneş ile ortak hareket ettiklerini de ifade ederek, "Sezon başında çok fazla transfer yapmayacağız demiştik ve öyle yaptık. Şimdi ise ihtiyaç duyduğumuz bazı noktalara takviye yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda hocamızın isteği ile futbolcu izleme komitemiz geniş çaplı bir araştırma içerisine girmiş durumda. Transfer döneminde çok ciddi sıkıntılar yaşayacağımızı sanmıyoruz. Takım kazandıkça kulübün gelirleri de artıyor ve takımların transfer yapması daha da kolaylaşıyor" diye konuştu.

İYİ Kİ JAJA'YI ALMIŞIZ

Sezon başında transfer ettikleri Jaja'dan büyük beklentileri olduğunu da ifade eden Şener, "Jaja çok kaliteli bir futbolcu. Zaten aldığımızda da gerek camiamızda, gerekse camiamız dışında önemli bir ses getirdi. Forma şansı bulduğu maçları da iyi değerlendirdiğini düşünüyoruz. Hocamız da kendisinden memnun. İlerleyen haftalarda takıma önemli katkılar yapacağına inanıyoruz. Zaten kendisine fazlasıyla özgüveni olan bir futbolcu. İyi ki onu almışız" şeklinde konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler