Yılmaz Özdil: Göztepem yoksa Trabzonspor...

Yılmaz Özdil, Trabzonspor ile ilgili anısını yazdı

Yılmaz Özdil: Göztepem yoksa Trabzonspor...
Sözcü gazetesinin ünlü yazarı Yılmaz Özdil bugünkü köşe yazısında Trabzonspor ile ilgili bir anısını paylaştı.

Alsancak Stadı ile ilgili bir köşe yazısı kaleme alan Özdil, bu statta Trabzonspor ile ilgili yaşadığı anıyı okurlarına aktardı. Özdil ilgili bölümde "Göztepem yoksa kalbim Trabzon için atar" ifadelerini de kullandı.

İşte Yılmaz Özdil'in yazısında Trabzonspor ile ilgili o bölüm;

...O da 11 yaşında.

Alsancak Stadı'nda.

Çocuk, hasta Göztepel; Göztepe zor günler yaşıyor, küme düşmemek için mücadele ediyordu, her puanın hayati önemi vardı. Rakip, Trabzonspor; 0-0 bitti. Göztepe'nin düşüp düşmeyeceği, son haftaya kaldı. Ancak; Tarihimizde ilk kez o maçta, bir Anadolu takımı şampiyon oldu Alsancak Stadı'nda!

İstanbul saltanatına son veren Trabzon, ilk şampiyonluk turunu Alsancak Stadı'nda attı; Bugün gibi hatırlıyorum, 20 bin Göztepe taraftarı Alsancak Stadı'nı terk etmemiş, Trabzonspor'u dakikalarca ayakta alkışlamıştı. Ahmet Suat Özyazıcı, kafasında meşhur kasketi, futbolcularının omuzlarındaydı. Hayatımda ilk kez, Trabzonnnn diye bağırdım Alsancak Stadı'nda.

Evet; O çocuk bendim ve bugün hâlâ, Göztepem yoksa, kalbimin Trabzon için atması ondan...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler