"Yılın Örnek Spor Adamı" seçildi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’e “Yılın Örnek Spor Adamı” ödülü verildi.  Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon İl Temsilciliği ve Trabzon Belediyesi tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen or

"Yılın Örnek Spor Adamı" seçildi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’e “Yılın Örnek Spor Adamı” ödülü verildi.

 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon İl Temsilciliği ve Trabzon Belediyesi tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda ödülünü alan Güneş, yaptığı teşekkür konuşmasında spor ile alkol ve sigaranın bir arada anılmasının mümkün olmadığına dikkat çekti.

 

Salonda paneli izlemeye gelen gençlere hitap eden Güneş, “Bugün bilgiye çok rahat ulaşabilirsiniz ama sevginin yerini hiçbir şey tutmuyor. Anne sevgisi, insan sevgisi, dostların birbirine sevgiyle bakmaları çok önemli” ifadelerini kullandı.

 

Herkesin sigara ve alkolden şikayetçi olduğunu, ancak bunların yerine insan hayatında bazı şeylerin koyulması gerektiğine işaret eden Güneş, "Eğer onların yerine sevgi ve bilgiyi yerine koyarsak gençlerimizin yanına  sigara ve alkol gelemez” dedi.

 

Kendisinin de gençliğinde spor yapmanın avantajını kullandığını anlatan Güneş, şöyle devam etti: “Sporla alkol ve sigaranın bir arada olması mümkün değil. Bunu yapanların fayda görmediklerini, hem sağlığına, hem işine zarar verdiğine şahit oluyoruz. Her işi yaparken insan önemli. İnsan için de sağlık önemli. Sağlıklı olmak için de sigaradan, alkolden uzak durmak zorundayız”

 

Takım olarak bu sezon beklentilerinin de büyük olduğuna değinen Güneş, "Şampiyonlar Ligi'nde olma sözü vermiştik. Bu uğurda çalışıyoruz. Evet sıkıntılarımız var ama büyük takımlar, büyük insanlar hiçbir zaman sıkıntılara teslim olmaz. Başaracağımız düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Konferansta daha sonra, Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi tarafından 'Yılın örnek spor adamı' ödülüne layık görülen Teknik Direktörü Şenol Güneş’e plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor