Yıldırımın kaderi Trabzon'un elinde

Bu durumda zaten Başkan Yıldırım da bırakır ve kongre kararı alır.Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası krize giren sarı lacivertlilerde bazı yöneticiler, “Geçen sezon son maçta kaçan şampiyonluk sonrası bize olan güven azalmıştı. Önümüzdeki iki maçta sıkınt

Yıldırımın kaderi Trabzon'un elinde

Bu durumda zaten Başkan Yıldırım da bırakır ve kongre kararı alır.

Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası krize giren sarı lacivertlilerde bazı yöneticiler, “Geçen sezon son maçta kaçan şampiyonluk sonrası bize olan güven azalmıştı. Önümüzdeki iki maçta sıkıntı yaşanırsa ne Aykut Hoca kalır, ne de biz” diye konuştular.

 

Fenerbahçe’de aslında çok şey oluyor ama takımı yönetenlere bakılırsa aslında hiçbir şey olmamış gibi duruyor.

Her kesimin bir fikri var, taraftarlar internet sitelerinde kulüp başkanı Aziz Yıldırım’a ve teknik direktör Aykut Kocaman’a ağır eleştiriler var. Başarısızlıklarının üstünü örtecek bir mazeret daha duymak istemiyorlar. Hamle bekliyorlar, bir adım atılmasını istiyorlar.

Yeni Malatyaspor faciası sonrası herkes, Aykut Kocaman’ın “Başaramayacağımı anladığım an bırakırım”sözünü hayata geçirmesini, yani istifa etmesini bekliyordu. Ancak bırakmayacağını açıkladı. Camia içerisinde tek suçlunun Kocaman olmadığını düşünen de var. Hatta yönetimin ağır toplarından bir kısmı, 2012’de yapılacak kongreyi beklemeden, alınacak başarısız saha sonuçlarının ardından 1 ay içinde kongre bile yapılabileceğini söylüyor. Görünen o ki, F.Bahçe önümüzdeki iki hafta içinde oynayacağı Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarını da kaybederse, Kocaman görevde kalamayacağı gibi olağanüstü kongre kaçınılmaz.

 

TEK SUÇLU KOCAMAN MI?

Taraftar sitelerinde teknik heyete ve yönetime büyük tepki var. Taraftarlar, alınan bu kötü sonuçların ardından Başkan Aziz Yıldırım’ı hedef gösteriyorlar ve şu görüş etrafında birleşiyorlar; “Tek suçlu Kocaman mı? Başkan kendisini sorgulamalı ve bir karar vermeli.” Yöneticilerin içinde huzursuz olanlar ve artık ciddi kararların alınmasını isteyenler var. Artık bu işin yürümeyeceğini düşünen bazı yöneticiler, 1 ay içerisinde olağanüstü kongrenin yapılması gerektiği görüşünü savunuyorlar.

 

KONGRE KAÇINILMAZ OLUR

Ve diyorlar ki; “Geçen sezon son dakikada kaçan şampiyonluk sonrasında bizlere olan güven azalmıştı. Şimdi Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarında bir sıkıntı yaşanırsa, ne Aykut Hoca kalır ne de biz. Zaten Başkan da bırakır ve kongre kararı alır. Yani 1 aylık süre içinde ya her şey olumlu gelişir ve devam ederiz ya da saha sonuçları sonrasında olumsuzluk olursa bırakır kongre yaparız.” Yani bu süreçte oynanacak Antalya ve Trabzonspor maçlarının beklendiği açık ve net.

 

BAŞKAN EL KOYUYOR

Yeni Malatyaspor karşısında alınan yenilgiye en çok sinirlenen isim hiç kuşkusuz Başkan Aziz Yıldırım. Yaptığı konuşmalarda oyuncularını alenen sorgulayan Yıldırım, çareyi Antalya’ya gitmekte buldu. Artık dizginleri tamamen eline almaya karar veren Yıldırım, yönetici arkadaşları ile birlikte kampı son güne kadar yerinde takip edecek.

 

OYUNCULAR BİN PİŞMAN

Alınan Yeni Malatya mağlubiyeti sonrasında oyuncular da hiç kuşkusuz çok üzgün. Suçlu ve sorumlu olduklarının farkındalar. Bu işi düzeltecek tarafın kendileri olduklarını da çok iyi biliyorlar. Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarını alıp artık kayıpsız yola devam etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyorlar. Pişman ve üzgünler.

 

İSTİFASINI GERİ ALDI

Kocaman maç sonrası istifayı kesin olarak düşünüyordu. Ancak hem oyuncular, hem de yönetim kesinlikle Kocaman’ın bırakmasını istemedi. Hal böyle olunca Kocaman istifasını geri çekmek zorunda kaldı. Şimdilik görevinin başında. Antalyaspor ya da Trabzonspor maçlarında alınacak kötü bir sonuçta ise kesinlikle kalmayacağını belirtmekte yarar var diyelim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler