Yıldırım'ın alnına yabancı cisim!

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Kayserispor 3-3 berabere biten maçın ardından soyunma odası tüneline giderken atılan bir cisim, hakem Yunus Yıldırım'ın alnına isabet etti.Karşılaşmanın 84. dakikasında Burak'ın ceza alanında düşürülmesinin ardından

Yıldırım'ın alnına yabancı cisim!

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Kayserispor 3-3 berabere biten maçın ardından soyunma odası tüneline giderken atılan bir cisim, hakem Yunus Yıldırım'ın alnına isabet etti.

Karşılaşmanın 84. dakikasında Burak'ın ceza alanında düşürülmesinin ardından taraftarlar oyunu devam ettiren hakem Yunus Yıldırım'a tepki gösterdi. Taraftarlar tepkilerini maçın ardından da sürdürdü. Hakem üçlüsünün soyunma odası tüneline yöneldiği sırada atılan bir cisim hakem Yunus Yıldırım'ın sol kaşının üstüne isabet etti. Alnı hafif şekilde kanayan Yıldırım, yan hakemlerle birlikte geri dönerek, orta alana yöneldi.

Bir süre orta alanda bekleyen hakem üçlüsü daha sonra polislerin kalkanlarıyla yaptığı korumayla soyunma odası tüneline girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor