Yıldırım raporuna herşeyi yazdı

Hakem Yunus Yıldırım maçtan sonra tribünden atılan cisimle başından yaralandı. PFDK’ya sevk edilecek Trabzonspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesi bekleniyor. Hakem Yunus Yıldırım maçtan sonra soyunma odasına giderken tribünden atılan bir cisimle

Yıldırım raporuna herşeyi yazdı

Hakem Yunus Yıldırım maçtan sonra tribünden atılan cisimle başından yaralandı. PFDK’ya sevk edilecek Trabzonspor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmesi bekleniyor.

 

Hakem Yunus Yıldırım maçtan sonra soyunma odasına giderken tribünden atılan bir cisimle başından yaralandı. Atılan yabancı madde Yıldırım’ın sol kaşının üstüne geldi.

 

Alnı yarılan Yunus Yıldırım, yardımcılarıyla birlikte geri dönerek orta alana yöneldi. Bir süre burada bekleyen hakemler, polislerin kalkanlarıyla yaptığı korumayla soyunma odası tüneline girdi.

 

RAPORUNA HERŞEYİ YAZDI

Yunus Yıldırım’ın yaralanması nedeniyle Trabzonspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilecek.

 

PFDK’nın, bordo-mavili kulübe 1 maç seyircisiz oynama cezası vereceği bildirildi. Buna göre Trabzonspor, 25. haftadaki Kasımpaşa maçını boş tribünler önünde oynayacak. Trabzonsporlu taraftarların sahaya attıkları maddeler ve yaptıkları küfürlü tezahüratlar da can yakacak. PFDK’nın bu ihlaller nedeniyle Karadeniz ekibine ağır para cezası vereceği ifade edildi.

 

Hakem Yunus Yıldırım’ın alnına maçtan sonra iki dikiş atıldı. Yıldırım’ın başının yarılması olayının yanı sıra sahaya bayrak sopası atılmasını ve Trabzonspor tercümanı Halil Yazıcıoğlu’nun yardımcı hakeme küfür etmesini de raporuna tek tek yazdığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor