Yıldırım bırakıyor, Daum yolcu

Trabzonspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlikle şampiyonluğu Bursaspor’a kaptıran Fenerbahçe’de ortalık karıştı. Başkan Aziz Yıldırım’ın kurmaylarıyla birlikte bugün yapacağı bir durumdeğerlendirmesinin ardından yarın görevi bıraktığını açıklayacağı id

Yıldırım bırakıyor, Daum yolcu

Trabzonspor karşısında alınan 1-1’lik beraberlikle şampiyonluğu Bursaspor’a kaptıran Fenerbahçe’de ortalık karıştı. Başkan Aziz Yıldırım’ın kurmaylarıyla birlikte bugün yapacağı bir durumdeğerlendirmesinin ardından yarın görevi bıraktığını açıklayacağı iddia edildi. Yıldırım’ın göreviniMehmet Ali Aydınlar’a devretmek istediği belirtildi. Ayrıca teknik direktör Christoph Daum’un da görevine son verileceği ve yeni bir hoca arayışının başladığı öğrenildi. Yapılan anons sonrasında saha içerisinde yaşanan rezalet sonrasında bir çok Sarı-Lacivertli oyuncu taraftarlardan kurtulmak için soyunma odasına gitti. Kısa bir süre sonra soyunma odasına giden başkan Aziz Yıldırım’ın sert bir şekilde, “Boşuna sevinmeyin beyler şampiyon değilsiniz. Şampiyon Bursaspor oldu. Ben görevi bırakıyorum. Hepinize de teşekkür ediyorum” dedikten sonra soyunma odasından çıktığı belirtildi.

 

YÖNETİM TOPLANTISI

Yaşanan bu şok gelişmeler sonrasında Fenerbahçe yönetiminin bugün akşamtoplanması bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın görevi bırakma

ve yerineMehmet Ali Aydınlar’ı getirme isteğini yönetici arkadaşlarıyla görüşeceği ve yarın da bunu bir basın toplantısıyla açıklayacağı öğrenildi. Bu arada gerçekleşecek toplantıda teknik direktör Daum’un da görevine son verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler