Yıldırım Başbakan'la görüşüyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir ile birlikte Diana Taurasi için verilen kararı görüşmek üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı. Başbakanlık merkez binasındaki toplantıda Taurusa'nin durumu görüşüldü. Tara

Yıldırım Başbakan'la görüşüyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir ile birlikte Diana Taurasi için verilen kararı görüşmek üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı. Başbakanlık merkez binasındaki toplantıda Taurusa'nin durumu görüşüldü.

Taraflardan görüşme sonrası açıklama yapılmazken, Fenerbahçe yöneticilerinin ağzının bıçak açmaması dikkat çekti. "Hacettepe Üniversitesi Doping Merkezi'nin kapatılmasına yönelik bir talibiniz oldu mu şeklindeki soruya Fenerbahçe yöneticilerinden cevap gelmedi. Ancak kısa bir açıklama yapan Ali Koç, başbakanla başka konuları görüştüklerini söylemekle yetindi.

Bu arada başbakanlık merkez binasından ayrılan Fenerbahçe yöneticilerinin doping skandalıyla ilgili tepkilerini diğer mecralara da götürecekleri öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi olayı spordan sorumlu devlet bakanı Faruk Özak'a taşıyacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor