Yeni transferler idmana katıldı

Gloria Spor Center'da, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, yarı sahada yapılan çift kale maçta Ferhat sağ ayak bileğinden sakatlandı. Bordo-mavili futbolcu saha içinde yapılan kontrollerin ardından takım otobüsüyle otele

Yeni transferler idmana katıldı

Gloria Spor Center'da, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, yarı sahada yapılan çift kale maçta Ferhat sağ ayak bileğinden sakatlandı.

Bordo-mavili futbolcu saha içinde yapılan kontrollerin ardından takım otobüsüyle otele götürülürken, Egemen'in sakatlığının ardından Ferhat'ın da sakatlanması teknik heyeti üzdü.

-JAJA ÇALIŞMALARA BAŞLADI-

Ülkesinden geç dönerek dün akşam kampa katılan Jaja, çalışmalara başladı.

Bordo-mavili ekibin ikinci yarı hazırlıklarına başlamasının ardından takıma en geç katılan futbolcu olan Jaja, takımdan ayrı koşu yaptı.

Trabzonspor'un dün sözleşme imzaladığı Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ile Mehmet Çakır, bu sabah antrenmanıyla birlikte takımla çalışmalara başladı.

Brozek kardeşler, kampa geç katılan Alanzinho ile birlikte takımdan ayrı koşu yaptı.

Bordo-mavili ekipte Werder Bremen maçında forma giyen futbolculardan kaleci Tolga, Umut, Yattara, Giray, Mustafa, Tayfun ve Barış dinlendirilirken, bu karşılaşmada oynayan Cale, Engin ve Sezer de dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptılar.

Sol arka adalesinde sakatlığı bulunan Egemen'in de tedavisine devam edildi.

-ŞENOL GÜNEŞ'E KÖRFEZSPOR FORMASI-

Bordo-mavili ekibin antrenmanını izleyen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Kocaeli Körfezspor'un futbol şube sorumlusu İsa Yıldırım, teknik direktör Şenol Güneş'e takımlarının formasını hediye etti.

Kırmızı-beyazlı formanın sırtında 61 numara ve Şenol Güneş yazısı yer aldı.

Bu arada antrenmanın son bölümünde Alanzinho'nun topla yaptığı hareketler ilgiyle izlenirken, Brezilyalı futbolcunun yakınındakilerle şakalaşması ve neşeli tavırları dikkat çekti.

Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor