Yeni kaleci ''Onur'' geliyor

Turkcell Süper Lig ve Banka Asya 1. Lig takımlarının kıskacında olan Trabzon Amatör Küme takımlarından Hekimoğlu Doğanspor'da forma giyen kaleci Hasan Kartal Kaya'yı büyük bir heyecan sardı. Uzun süreden beri Turkcell Süper Lig ve Banka Asya takımları tar

Yeni kaleci ''Onur'' geliyor

Turkcell Süper Lig ve Banka Asya 1. Lig takımlarının kıskacında olan Trabzon Amatör Küme takımlarından Hekimoğlu Doğanspor'da forma giyen kaleci Hasan Kartal Kaya'yı büyük bir heyecan sardı.

 Uzun süreden beri Turkcell Süper Lig ve Banka Asya takımları tarafından takip edilen Hasan Kartal Kaya, düzgün fiziği ve performansıyla dikkat çekiyor. Trabzon Amatör Küme takımlarından Hekimoğlu Doğanspor'da başarılı bir sezon geçiren genç kaleci gelecek vaat eden kaleciler arasında gösteriliyor. Amatör kümede oynayıp Süper Lig ve Banka Asya takımlarının kendisine talip olmasından dolayı büyük bir heyacan yaşayan Hasan Kartal Kaya, "Amatör kümü de oynayıp Süper Lig ve Banka Asya takımlarının dikkatini çekmen benim için gurur verici bir durum. Bana talip olduklarını öğrendiğimde çok heyecanlandım. Anlatılmaz duygular içine girdim. Transferim henüz net değil ama görüşmeler sürüyor. Şu takım talip, bu takım talip gibi bir şey söylemek istemiyorum ama Benim için en uygun olan bur kulüpte başlayacağımıdüşünüyorum. Hedeflerim var ve bu hedeflerimi gerçekleştirebilmem için daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor