Yener: Önümüze bakacağız

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor'da, genel sekreter Hasan Yener, ''Dün akşam Antalyaspor ile oynadığı lig maçında Necip'in ikinci sarı kartı görerek bizim maçta oynamasının sağlanması Beşiktaş yönetiminin

Yener: Önümüze bakacağız

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor'da, genel sekreter Hasan Yener, ''Dün akşam Antalyaspor ile oynadığı lig maçında Necip'in ikinci sarı kartı görerek bizim maçta oynamasının sağlanması Beşiktaş yönetiminin, teknik kadrosunun hafta sonundaki maçı ne kadar önemsediğini gösteriyor. Necip'in bu şekilde kırmızı kart görmesi etik değil'' dedi.

 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yener, geçen hafta Kayserispor ile sahalarında zevkli bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, ''Futbolseverler pazar günü liglerin en zevkli maçını izledi. Her iki takım da ofansif yönü ağırlıklı, son derece tempolu bir oyun ortaya koydu. 3 sonuçla da bitebilecek bir maçtı. Kazanma adına uğraşlar verdik, ancak maçtan beraberlikle ayrıldık. Bu beraberliği unutarak, önümüze bakacağız'' diye konuştu.

 

Yener, bu maç sonrası tribünden atılan bozuk para ile hakem Yunus Yıldırım'ın kaşının üst kısmından yaralanmasına üzüldüklerini ifade ederek, ''Tribünlerden atılan bozuk paranın hakemi yaralaması bizi de yaraladı, üzdü. Trabzonspor seyircisi Hüseyin Avni Aker'de son yıllarda çok güzel bir centilmenlik örneği ortaya koyuyordu. Bu bize yakışmadı'' dedi.

 

Lig yarışının devam ettiğini kaydeden Yener, şöyle devam etti:

''Fenerbahçe ile aynı puandayız. İkinci yarı başında, yarışta puanları eşit düşünüp ona göre hareket edeceğiz diye bir söylemimiz var. Şimdi o aşamaya geldik. Bundan sonra kaybetmemek çok önemli. Kaybetmeyen takım, yarışı önde göğüsler. Mutlaka avantajımızı yitirdik, bu doğru ama yarış devam ediyor. Şu anda Fenerbahçe ile eşit şartlarda yarışmaya devam ediyoruz. Bu bakımdan Trabzonspor kamuoyundaki karamsarlığın ortadan kalkmasını diliyoruz. Çünkü ligin başındaki bizim performansımıza yakın bir performansımız var. Ligin ilk 6 haftasında 11 puan toplamıştık. İkinci yarıda aynı dönemde 2 puan gerideyiz. Bundan sonraki haftalarda bu kayıplarımızı telafi edeceğimize umuyorum.''

    

BEŞİKTAŞ MAÇI

Beşiktaş ile yapacakları maçın oynayacakları 11 maçtan 1'i olduğunu söyleyen Yener, ''Önümüzde 11 haftalık bir dönem var. Bu dönemde değişecek çok şey olur ama Beşiktaş maçı çok önemli. Özellikle Kayserispor maçındaki beraberliğimiz, Beşiktaş maçında bizi mutlak kazanmaya itiyor. Beşiktaş da bu maçı çok önemsiyor. Dün akşam Antalyaspor ile oynadığı lig maçında, Necip'in ikinci sarı kart görerek, bizim maçımızda oynamasının sağlanması Beşiktaş yönetiminin, teknik kadrosunun bizim maçı ne kadar önemsediğini gösteriyor. Mutlaka zor bir maç olacak. Ama dediğim gibi ilk yarıda bu puanları toplayan futbolcu kadromuza inanıyoruz. Umuyorum kazanan Trabzonspor olur'' ifadelerini kullandı.

     Yener, Necip'in kırmızı kartı ile ilgili olarak ayrıca, ''Bu şekilde kırmızı kart görmesi çok etik değil'' dedi.

    

İÇ SAHADAKİ SONUÇLAR

Hasan Yener, Trabzonspor'un ikinci yarıda sahasındaki 3 maçtan da beraberlikle ayrılarak galip gelememesine ilişkin olarak şunları söyledi:

''İkinci yarıda oynadığımız maçlarda sadece deplasmandaki Fenerbahçe maçında kötü oynadık. Bunun dışında oynadığımız maçlarda mesela Ankaragücü, Antalyaspor maçı, Trabzonspor'un farklı galip geleceği karşılaşmalardı. Trabzonspor, bu maçlarda kötü oynamadı, son derece iyi oynadı. Kayserispor maçı da iyi oynadığımız bir karşılaşmaydı. Trabzonspor'un futbolunda bir düşüş yok. Bu nedenle Avni Aker sendromu diye birşey ben düşünmüyorum. Yalnız şu var; Sivasspor ve Manisaspor maçlarında da oldu. Trabzonspor iyi futbol oynuyor, çok pozisyona giriyor ama son vuruşlarda bir sıkıntı yaşıyor. Umuyorum bundan sonraki haftalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendirerek, gol yaparız. Bu da bizi galibiyetlere taşır''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler