Yener Galatasaray'ı suçladı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray Yönetimi’ni etik davranmamakla suçladı. Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Yener, Selçuk İnan’ı bırakmayacaklarını söyledi.Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını ve ç

Yener Galatasaray'ı suçladı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray Yönetimi’ni etik davranmamakla suçladı. Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem Programı’na katılan Yener, Selçuk İnan’ı bırakmayacaklarını söyledi.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını ve çalışmalarının bu yönde olduğunu söyleyen Yener, “Futbol yöneticiliğinde öncelikle etik davranmak gerekiyor. Galatasaray daha öncede buna benzer girişimler yaptı. Sözleşmesi olan futbolcularla kulübüyle görüşmeden futbolcuyla görüştü. Kayserispor’da Ali Turan ve Gökhan Ünal’da benzer durumlar oldu. Galatasaray yönetimi etik davranmalı” dedi.

SELÇUK’U BIRAKMAYACAĞIZ

Selçuk İnan’ı bırakmayacaklarını söyleyen Yener, “Futbolcumuzdan memnunuz. Selçuk’u kesinlikle başka bir takıma göndermeyeceğiz. Bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Tüm hazırlıklarımızı yapıp, şampiyonluk için çalışırken Selçuk’un konuşumlası ve gündeme getirilmesi  etik değil, doğru bulmuyoruz” diye konuştu.

Yener ayrıcıa; Panteliç ve Glowacki ile görüşmelerin devam ettiğini, transferi en yakın zamanda gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor