Yener: "FB'den çok çok üstteyiz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Biz hâla lideriz; gerek futbolcu kalitesi gerekse teknik kadro olarak Fenerbahçe'in çok çok üzerindeyiz; ilk yarıda oynadığımız futbol ortada." dedi.Fenerbahçe'nin yarışın içerisinde olmasını isteyen unsurların ol

Yener: "FB'den çok çok üstteyiz"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Biz hâla lideriz; gerek futbolcu kalitesi gerekse teknik kadro olarak Fenerbahçe'in çok çok üzerindeyiz; ilk yarıda oynadığımız futbol ortada." dedi.

Fenerbahçe'nin yarışın içerisinde olmasını isteyen unsurların olduğunu belirten Hasan Yener, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Biz hâla lideriz; gerek futbolcu kalitesi gerekse teknik kadro olarak Fenerbahçe'nin çok çok üzerindeyiz; ilk yarıda oynadığımız futbol ortada. İkinci yarıda, bir iki maçtaki düşüşümüzü baz alıp, bunu bütün bir ikinci yarıya endeksleyip, Trabzonspor'un bu yarışta geride kalacağını söylemek son derece saçma, mantıksız bir iddia olur.'' diyerek, şöyle devam etti:

''Türkiye'de bazı kurumlarda Fenerbahçe'nin yarışın içerisinde olmasını isteyen bir çok unsur var. Ama herkesin unuttuğu bir şey var. Bursaspor, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'den daha avantajlı, bu bakımdan hep Fenerbahçe'nin öne çıkarılması tabii ki sarı lacivertli futbolcular veya camianın bu şekilde motive edilmesi amacına yönelik diye düşünüyorum."

SELÇUK'LA İLGİLİ HABERLER ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA YARA VERMEYE YÖNELİK

Selçuk'la ilgili çok sayıda transfer haberi çıkarılmasının nedenin de şampiyonluk yolunda Trabzonspor'u sekteye uğratma amacından kaynaklandığını ifade eden Yener, şöyle devam etti:

"Transfer dönemi bitti. Sevilla'nın bugün Selçuk'u transfer etme olasılığı var mı? Transfer bittikten sonra bunun gündeme getirilmesi son derece mantıksız. Selçuk'un kafasını karıştırmak; o kanaldan da Trabzonspor'un yarışta olumsuz etkilemeye yönelik."

Hasan Yener, yabancıların yerliler kadar takıma katkı sağlayamadığı fikrini ise doğru bulmadığını belirterek, "Yabancılarla yerli futbolcular arasında bir ayrım yapmak çok doğru değil. Trabzonspor bir takım olduğu için başarılı oluyor. Sadece yerlilerin değil, Colman, Cale, Alanzinho, Jaja, İbrahim Yattara hepsinin faydası var. Fakat şunu söyleyebiliriz. Örneğin Yattara'nın önceki yıllara oranla daha başarılı olması gerekirdi. Colman'da zaman zaman iniş ve çıkışlar oldu. Ama yabancılar yerliler kadar faydalı olmuyor demek doğru olmaz." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor