Yener: ''Bu yılki hedefimiz zirve'

Trabzonspor'da asbaşkanlık görevini de sürdüren genel sekreter Hasan Yener, kulüplerde başarının temel unsurunun istikrar olduğunu, her şeyin güzel gittiği bir ortamda istikrarın devam etmesi gerektiğini söyledi.Bordo-mavili kulüpte Aralık ayında yapılmas

Yener: ''Bu yılki hedefimiz zirve'

Trabzonspor'da asbaşkanlık görevini de sürdüren genel sekreter Hasan Yener, kulüplerde başarının temel unsurunun istikrar olduğunu, her şeyin güzel gittiği bir ortamda istikrarın devam etmesi gerektiğini söyledi.

Bordo-mavili kulüpte Aralık ayında yapılması planlanan olağan genel kurul öncesi mevcut başkan Sadri Şener ve yönetim kurulundaki isimler göreve devam etmek istiyor.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir dönemde iyi saha sonuçları aldıklarını ve önlerindeki maçlardan da iyi sonuçlarla ayrılarak zirve hedeflerinde yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Kulüplerde başarının temel unsurunun istikrar olduğunu ifade eden Yener, ''Teknik kadro, futbolcu kadrosunda nasıl istikrar diyorsak, yönetim kurulunda da istikrar çok önemli. Her şeyin güzel gittiği bir ortamda başarının da güvencesi istikrarın devamıdır. Bir iyi gidiş var ve bunun devam etmesi gerekir'' dedi.

Trabzonspor'un ligin en kaliteli kadrosuna sahip olduğunu savunan Yener, şunları söyledi: ''Ligin son 3 haftasını galibiyetle kapatarak bir çıkış yakaladık. Önümüzde Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor ile karşılaşacağımız zorlu bir maç dönemi var. Bu arada Ziraat Türkiye Kupası maçı da oynayacağız. Bu dönemde aynı sonuçları ve istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Trabzonspor'un bu yıl hedefi zirvedir. Bu hedefimizi gerçekleştirecek bir kadroya sahibiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor