'Yekta ve Muhammet'i alabiliriz'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, son beraberlik dolayısıyla taraftarın endişeye kapılmamasını istedi. Şener, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Takımımız iyi yolda bu işi sonuna kadar götüreceğiz, hem kupayı hem lig

'Yekta ve Muhammet'i alabiliriz'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, son beraberlik dolayısıyla taraftarın endişeye kapılmamasını istedi.

Şener, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, “Takımımız iyi yolda bu işi sonuna kadar götüreceğiz, hem kupayı hem lig şampiyonluğunu kazanacağız” dedi ve Yekta Kurtuluş ve Muhammet Demir transferlerinin gerçekleşebileceğini söyledi.

İşte Sadri Şener’in açıklamaları:

SÜLEYMAN ABAY, SONUCA ETKİ ETMEDİ

Süleyman Abay’ın Eskişehirspor maçına çok etki ettiğini söyleyemem. İsim olarak Süleyman Abay, Cüneyt Çakır değil. Trabzonspor maçlarının muadili hakemler atansa daha iyi olur. Abay, genç bir arkadaşımız, yetişecek.

HEM KUPAYI HEM LİG ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANACAĞIZ

 

Şans faktörü  ve milli takımdan yorgun dönen arkadaşların yeteri kadar performans gösterememesi de var. Şampiyonluk yarışında bunlar olabilir. Kimse merak etmesin biz bu sene şampiyonluğu en güçlü adaylarından bir tanesiyiz. Biz iki Türkiye Kupası aldık, bunlar küçümsenmemeli. Bu sene hem kupayı hem lig şampiyonluğunu alacağız.

Taraftarımız sabırlı olsun. Böyle diyorum; ama ben de heyecanlanıyorum. Ama takımımız iyi yolda, biz bu işi sonuna kadar götürürüz. Sonunda da gülen taraf oluruz.

SCHUSTER’İN AÇIKLAMALARIYLA İLGİLENMİYORUM     

 

      

Schuster’in mantığıyla düşünürsek, Eskişehirspor müdafaa ederek 1 puan aldı, aslında hak etmedi dememiz gerekiyor. Olur böyle bir şey. Schuster’in, açıklamaları kendi taktiridir. Belki tercüme de sorun olabilir; ama beni çok da ilgilendirmiyor.

 

ENGİN HAKKINDA KARARI GÜNEŞ’İN RAPORUNDAN SONRA VERECEĞİZ

Engin’in tepkisiyle ilgili Şenol Güneş’in raporu önemli. Hocamızın vereceği rapora göre biz de kararımızı veririz. Televizyondan gördüğüm kadarıyla Engin bir şeyler söylüyor; ama ne dediğini anlayamadım.

 

YEKTA VE MUHAMMET’İ TRANSFER EDEBİLİRİZ

Yekta Kurtuluş ve Muhammet Demir’i kendi aramızda çok konuşuyoruz. Muhammet’in Trabzonlu olması bizi cezp ediyor. Biz öncelikli olarak Trabzonlu olmasına bakıyoruz. Sonra iyi oyuncu olmasını gözetiyoruz. Yekta, Rıza orijinli ve iyi bir orta saha oyuncusu. Teknik direktörümüzün görüşü doğrultusunda bu iki transfer olabilir.

TEOFİLO PARAYI ÖDESİN VE İSTEDİĞİ YERE GİTSİN

 

Teofilo için ikinci ihtarı çektik. FIFA nezninde ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Menajerinden henüz haber gelmedi; adamı iple bağlayıp getiremezsin. Biz bir sonuç alırız o işten. Gelirse, Şenol Güneş’in taktiri doğrultusunda oynar mı oynamaz mı bakarız; ama bana göre en doğrusu parayı getirip istediği yere gitmesidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor