Yekta transferiyle ilgili konuştu

Kasımpaşaspor'un transfer gündeminden düşmeyen yetenekli futbolcusu Yekta, Kasımpaşaspor'dan daha büyük hedefleri olan bir takımda oynamak istediğini belirtti ve ekledi, "5 büyüklerden biri olabilir." Antalya'da devre arası çalışmalarını sürdüren Kasımpaş

Yekta transferiyle ilgili konuştu

Kasımpaşaspor'un transfer gündeminden düşmeyen yetenekli futbolcusu Yekta, Kasımpaşaspor'dan daha büyük hedefleri olan bir takımda oynamak istediğini belirtti ve ekledi, "5 büyüklerden biri olabilir."

 

Antalya'da devre arası çalışmalarını sürdüren Kasımpaşaspor'un gündemden düşmeyen ismi Yekta’nın açıklaması:

 

Kamp döneminin başlamasının kısa süre olmasına rağmen, çalışmaların yoğun ve tempolu bir şekilde sürdürdüklerini belirten Yekta, ikinci yarının kendileri için zor olacağını ve kayıpsız ilerlemek için ellerinden geleni yapacağını ifade etti. İsmi Galatasaray olmak üzere bir çok takımla anılan Yekta, transferiyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. Sözleşmesinin devam ettiğini ve transferlerle şu an için ilgilenmediğini belirten yetenekli futbolcu," Tabii ki duyuyorum ve bunlar bana gurur veriyor. Bildiğim kadarıyla da kulübüme resmi teklifte bulunulmuş ancak hangi takımdan geldiğini bilmiyorum" diye konuştu.

 

YILDIZIM GEÇ PARLADI

 

Yıldızının geç parladığını ve sonunda istediği hedefe ulaştığını belirten Yekta, "Daha büyük hedeflerim var. Öncelikle hedefim Kasımpaşaspor'dan daha büyük hedefleri olan bir takımda oynamak. 5 büyüklerden biri olabilir. Daha sonra da Avrupa'da bir Türk takımıyla başarı yaşamak en büyük hayalim. Olursa Avrupa ama çok da önemli değil benim için" dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler