Yekta Trabzonspor'da mı?

Bordo-Mavili yönetim, Kasımpaşa’daki çıkışıyla birçok kulübün dikkatini çeken Yekta Kurtuluş’un transferini noktalamak için harekete geçti. Trabzonspor’da transferden sorumlu yönetici Mahmut Aksu’nun, Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal ile 25 yaşı

Yekta Trabzonspor'da mı?

Bordo-Mavili yönetim, Kasımpaşa’daki çıkışıyla birçok kulübün dikkatini çeken Yekta Kurtuluş’un transferini noktalamak için harekete geçti. Trabzonspor’da transferden sorumlu yönetici Mahmut Aksu’nun, Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal ile 25 yaşındaki oyuncunun transferi hakkında bir kez daha görüştüğü öğrenildi. Trabzonspor’un, talipleri artan Yekta’ya ara transfer döneminde Bordo-Mavili formayı giydirmek için çalışmalarını hızlandırdığı belirtilirken, olası transferi çıkmaza sokan tek neden ise Kasımpaşa’nın ligde geçirdiği kötü günler olarak gösterildi.

Her yol Trabzon’a çıkıyor

İki kulüp yöneticileri arasında geçen görüşmelerin neticesinde, Kasımpaşa’nın kötü gidişi mazeret göstererek oyuncuyu ara transfer döneminde Trabzonspor’a vermesi durumunda ise ‘B Planı’ devreye sokulacak. Buna göre iki kulüp arasında ön protokol imzalanak ve Yekta’nın transferi bu sezon olmasa dahi gelecek sezon gerçekleştirilecek.

Yekta Kurtuluş kimdir?

Doğum tarihi: 11. 12. 1985

Doğum yeri: İzmir

Boyu: 1.73

Pozisyon: Orta saha

Ayak: Sol

Oynadığı takımlar: İzmirspor, Kasımpaşa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor