Yekta Trabzonspor'a yakın!

Kasımpaşa Yöneticisi Süha Sidal, Yekta için Mahmut Aksu ile pazarlık yaptıklarını ve görüşmenin olumlu olduğunu söyledi. Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal,  yaptığı açıklamada, “Yekta’yı Trabzonspor’a vereceklerini söyledi. Sidal, transferin gözd

Yekta Trabzonspor'a yakın!

Kasımpaşa Yöneticisi Süha Sidal, Yekta için Mahmut Aksu ile pazarlık yaptıklarını ve görüşmenin olumlu olduğunu söyledi. Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal,  yaptığı açıklamada, “Yekta’yı Trabzonspor’a vereceklerini söyledi. Sidal, transferin gözde ismi Yekta Kurtuluş’un ise sezon sonunda Trabzonspor’a gidebileceğini belirterek, “Yekta için şu anda talebi olan tek takım Trabzonspor. Yönetici Mahmut Aksu ile konuştuk. Görüşmemiz olumluydu. Yekta’yı sezon sonu için istedi.  Bu transfer için takas söz konusu değil. Ortak bir noktada anlaşırsak. Yekta’yı sezon sonunda Trabzonspor’a verebiliriz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor