Yekta Trabzonspor yolunda

Kasımpaşa Futbol Şube sorumlusu Süha Sidal Milli futbolcu Yekta için Trabzonsporla görüştüklerini açıkladı. Kasımpaşa’da gösterdiği performansla büyük takımların gündemine gelen ve A Milli Takım’ın geniş kadrosuna seçilen Yekta Kurtuluş, için ilk teklifi

Yekta Trabzonspor yolunda

Kasımpaşa Futbol Şube sorumlusu Süha Sidal Milli futbolcu Yekta için Trabzonsporla görüştüklerini açıkladı.

 

Kasımpaşa’da gösterdiği performansla büyük takımların gündemine gelen ve A Milli Takım’ın geniş kadrosuna seçilen Yekta Kurtuluş, için ilk teklifi Trabzonspor verdi.

 

Kasımpaşa Futbol Şube sorumlusu Süha Sidal,  Radyospor’a  yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar görüştüğümüz tek kulüp Trabzonspor. Diğerleri dolaylı… Trabzonspor’lu idarecilerle birebir görüştük. Para konusu gündeme gelmedi. Biz Yekta’yı devre arasında vermeyi düşünmüyoruz; ancak sezon sonunda gidebilir” dedi. 

 

ŞU ANDA TRANSFER YOK AMA OLURSA MUTLU OLURUM

Aynı programa katılan Yekta ise “Transferimde öncelik Kasımpaşa Kulübü'dür. Onlar izin verdiği taktirde bu transfer gerçekleşecek. Şu anda bekliyorum. Büyük takımlar arasında bir tercihim yok. Kulübüm hangisini uygun bulursa orada oynarım. Şu anda görünürde bir transfer yok; ama olursa çok mutlu olurum” dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor