Yavuz'un görevden alınması yanlış

TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu 06.12.2010 pazartesi günü yapmış olduğu haftalık toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Merkezinde Antrenör Eğitim Yönetmeni olarak görev yapan Kamuran Yavuz’un görevden alınmasının çok yanlış bir karar

Yavuz'un görevden alınması yanlış

TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu 06.12.2010 pazartesi günü yapmış olduğu haftalık toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Merkezinde Antrenör Eğitim Yönetmeni olarak görev yapan Kamuran Yavuz’un görevden alınmasının çok yanlış bir karar olduğunu, bu gibi kararların ülke futboluna yarardan daha çok zarar getireceğini belirtti.

 

TÜFAD Şubesi yönetim kurulu adına yazılı basın açıklaması yapan Başkan Nurettin Balaban eğitimin süreklilik isteyen bir yapılanma olduğunu, bu görevi gecesini gündüzüne katarak, sağlığını hiçe sayıp, mazeret beyan etmeden, cansiperhane çalışan bu antrenör kardeşimize yapılanın doğru bir görüş olmadığının altını önemle çizmek isteriz.

 

Özellikle kurs ve güncellemelerde herkesi sabırla dinleyen, onlara davranış ve bilgisiyle örnek teşkil eden bir değerin bu görevden alınmasından dolayı Türk futbolunun geleceği açısından düşündürücüdür.

 

Balaban: Antalya’da Kamuran Hocanın önderliğinde yapılan UEFA A-Güncelleme Kursuna bende katıldım. Çok şey öğrendim ama kursta beni başarısız gördü ve bütünlemeye bıraktı. Kendisine ve bilgisine inandığım için gönül koymadım. Kursta bıraktığı bir kursiyeri olarak bu görevden alınmasını yönetim kurulum ve şahsım olarak çok yanlış bulduğumuzu tüm futbol kamuoyuna belirtmek isteriz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler