Yattara'yı Güneş çarptı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, sezon başından beri formsuz olan takım kaptanı İbrahim Yattara'yı sert bir dille uyardığı öğrenildi. Şampiyonluk mücadelesi veren takıma beklentilerin altında katkı sağlayan Gineli oyuncu hakkında kararı ise Gü

Yattara'yı Güneş çarptı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, sezon başından beri formsuz olan takım kaptanı İbrahim Yattara'yı sert bir dille uyardığı öğrenildi. Şampiyonluk mücadelesi veren takıma beklentilerin altında katkı sağlayan Gineli oyuncu hakkında kararı ise Güneş'in sezon sonuna bıraktığı belirtildi.

Sezon başında beri yaşadığı performans düşüklüğü nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken Yattara, son olarak teknik direktör Şenol Güneş tarafından Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında kadroya alınmadı. Moralinin oldukça bozuk olduğu ifade edilen Gineli oyuncunun sezon sonunda nasıl bir tavır ortaya koyacağı merak edilirken, yönetim kurulu ise Yattara hakkındaki kararı tamamen teknik direktör Şenol Güneş'e bırakmış durumda.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de Gineli oyuncunun performansından memnun olmadığı, oyuncuyu dolaylı yollarından ikaz ettiği belirtiliyor. 8 yıldır aralıksız Trabzonspor formasını giyen Gineli yıldız İbrahima Yattara'nın sezon sonu için önemli kararlar alma aşamasına geldiği ancak Bordo-mavili kulübün sezon sonu vereceği karar beklediği öğrenildi. Sakatlanma korkusu da yaşayan Yattara'nın, olası sakatlanma durumu halinde sezon sonu bitecek olan sözleşmesi de düşünerek, ikili mücadele pek girmediği ve

orta da kalma korkusu yaşadığı belirtiliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Gineli oyuncunun son dönemdeki formsuz görüntüsü üzerine ve zemini de düşünerek Gençlerbirliği maçı kadrosuna almadığı ifade edildi. Yattara ile sürekli görüşerek ikazlarda bulunan deneyimli teknik adam beklentilerin altında performans koyan Yattara'nın kalan 8 maçtaki görüntüsüne bakarak sezon sonu hakkında bir karar vereceği öğrenildi.

Gineli oyuncunun kafasını rahatlatmak için her yolu deneyen Güneş'in, gelinen noktada Yattara'nın halen daha toparlanmaması üzerine oyuncuyu sert bir dille uyararak, "Sana duyulan bu sevgiye karşılık vermelisin" cümlesini kullandığı ve bir an evvel toparlanarak takım arkadaşlarına katkıda bulunmasını isteği öğrenildi.

Gineli yıldız oyuncunun sezon sonu bitecek olan sözleşmesinde yenileme yapıp-yapmama konusunda bir karara varmadığı belirtilirken, son yaşanan gelişmeler üzerine Yattara'nın, Türkiye içinden ve Avrupa'dan gelebilecek teklifleri değerlendire bileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor