Yattara'nın vatandaşlığına ret!

TFF Yönetim Kurulu, bordo-mavili kulübün, Yattara’nın Türk vatandaşı statüsünde oynayabilmesi için yaptığı başvuruyu kabul etmedi. Önceki gün yapılan yönetim toplantısında, Yattara’nın durumunu görüşen hukukçular, Türk vatandaşlığına geçen Gine asıllı oyu

Yattara'nın vatandaşlığına ret!

TFF Yönetim Kurulu, bordo-mavili kulübün, Yattara’nın Türk vatandaşı statüsünde oynayabilmesi için yaptığı başvuruyu kabul etmedi. Önceki gün yapılan yönetim toplantısında, Yattara’nın durumunu görüşen hukukçular, Türk vatandaşlığına geçen Gine asıllı oyuncunun talimatlar gereği 3 yıl daha beklemesi gerektiği görüşüne vardı.

Yabancı oyuncuların Türk statüsünde sayılmalarıyla ilgili talimata göre vatandaşlık başvurusu yaptıktan sonra beş yıl aralıksız Türkiye’de oynaması zorunlu olan Yattara’nın söz konusu başvuruyu 2008 yılında gerçekleştirdiği bildirildi. Bilindiği gibi Trabzonsporlu oyuncu, geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşlığına kabul edilmiş ve İbrahim Üçüncü adını almıştı.

Şanssız idman

Bordo-mavili ekibin dün akşamki antrenmanını birbirleriyle girdiği ikili mücadelede sakatlananYattara ve Serkan Balcı tamamlayamadı. Sağ ayak baş parmağında ağrı hisseden Selçuk ile sağ ayak kaval kemiğinde darbeye bağlı ağrı olan Giray da idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Bu arada çalışmayı 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri de izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor