Yattara'dan Teofilo taklidi!

Yattara, geçtiğimiz günlerde antrenmanda takım arkadaşına yumruk atan eski Teofilo'nun taklitini yaptı.Trabzonspor, hafta sonu Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan ant

Yattara'dan Teofilo taklidi!

Yattara, geçtiğimiz günlerde antrenmanda takım arkadaşına yumruk atan eski Teofilo'nun taklitini yaptı.

Trabzonspor, hafta sonu Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Serkan Balcı ve kaleci Onur dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bordo – mavililer antrenmanda koşunun ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenör Ünal Karaman'ın futbolcuları sık sık uyardığı antrenmanda Yattara ve Alanzinho ise neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Yattara, geçtiğimiz günlerde antrenmanda takım arkadaşına yumruk atan eski Teofilo'nun da taklitini yaptı. Bu sırada takım arkadaşları gülme krizi geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor