Yattara'dan Porsche reddi!

Yönetimin erken mukavele karşılığında Gineli’ye bu yıl alması gereken 1 milyon 800 bin Euro’yu 1 milyon 200 bin Euro’ya indirmesi teklifinin hemen ardından, kendisine yıllık 750 bin Euro’dan 2 yıllık anlaşma önerilince masadan kalkan Yattara, başkan Sadri

Yattara'dan Porsche reddi!

Yönetimin erken mukavele karşılığında Gineli’ye bu yıl alması gereken 1 milyon 800 bin Euro’yu 1 milyon 200 bin Euro’ya indirmesi teklifinin hemen ardından, kendisine yıllık 750 bin Euro’dan 2 yıllık anlaşma önerilince masadan kalkan Yattara, başkan Sadri Şener’in, “Sana Porsche alayım” teklifine burun kıvırdı.

 

İkinci yarıda sergileyeceği performansa göre sezon sonunda yenidenmasaya oturup oturulmayacağına karar verilecek Gineli ile idmandan sonra kulüp binasına girerken karşılaşan Şener, kapının önünde duran Engin Baytar ve Tolga Zengin’e ait 2 Porcshe arabaları gösterip, “Bunlardan sana da 1 tane alayım. Ne dersin?” diye sordu.

 

Lüks ve spor arabalara düşkünlüğüyle bilinen 31 yaşındaki futbolcunun, “Teşekkür ederim. Porsche’ları gençlere alın. Bana değil” diyerek hızla Şener’in yanından uzaklaştığı belirtildi. Gineli futbolcunun bu tavrıyla Trabzonspor ile ipleri koparma noktasına geldiğini gösterdiği yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler