Yattara'dan çok özel açıklama

Trabzonspor'un kaptanı İbrahima Yattara, şampiyon olacaklarına inandığını söyleyerek, "Trabzonspor'da sadece lig şampiyonluğu kupasını görmedim. Onu da görürsem hayatımda herşey tamamlanacak. Takımda kalıp kalmayacağım ise sezon sonu belli olacak" dedi. T

Yattara'dan çok özel açıklama

Trabzonspor'un kaptanı İbrahima Yattara, şampiyon olacaklarına inandığını söyleyerek, "Trabzonspor'da sadece lig şampiyonluğu kupasını görmedim. Onu da görürsem hayatımda herşey tamamlanacak. Takımda kalıp kalmayacağım ise sezon sonu belli olacak" dedi. Trabzonspor'un kaptanı Ibrahima Yattara, açıklamalarda bulundu. Yattara, bu sezon tüm yolların şampiyonluğa çıktığını belirterek, "Bunu her zaman söylüyorum. İkinci yarıda tek hedefimiz var, o da camiayı güldürmek. Bütün Trabzonlular bunu bekliyor. Bu sene tek yol olan şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Bu yüzden tüm maçlar çok önemli. İlk yarıyı çok iyi kapattık. İkinci yarı daha önemli ve daha zor maçlarımız var. Bunun bilincinde olarak çalışıyoruz. Herkes elinden geleni yapacak. Sezon sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sezon sonunda şampiyonluğu görüyorum" dedi.

 

"ŞAMPİYONLUĞU GÖRÜRSEM HAYATIMDA HER ŞEY TAMAMLANACAK"

Futbol hayatında şampiyonluk kupası olmadığını da belirten Yattara, "Trabzonspor formasıyla 3 tane kupa var. İki tane Türkiye Kupası ve bir tane Süper Kupa aldım. İnşallah bu sene şampiyonluğu göreceğiz ve koleksiyonumu tamamlayacağım. Bu aynı zamanda kariyerimde önemli bir açığı kapatmak anlamına gelecek. Zaten benim de hedefim bu. Bu formayla sadece lig şampiyonluğu görmedim. İnşallah bu sene şampiyonluğu görürsem hayatımda her şey tamamlanacak" diye konuştu.

"TAKIMDA KALIP KALMAYACAĞIM SEZON SONU BELLİ OLACAK"

Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini de hatırlatan Yattara, "Artık 30 yaşındayım. 31 yaşına giriyorum. 8 senedir burada oynuyorum ve parayı hiç önemsemiyorum. Sadece son iki yılda iyi para kazandım. Benim hayatım normal akışında. Ailemle aram çok iyi. Gine'de herkes beni bekliyor. Benim için şu anda çok para kazanmak önemli değil. Sadece bu formayla şampiyonluk kazanmak istiyorum. Ondan sonra takımda kalıp kalmayacağıma bakacağım. Sezon sonunda net kararımı vereceğim. İnşallah kalırım" dedi.

 

"BEKLENTİLERE CEVAP VERECEĞİM"

Yattara, şu andaki form durumunun iyi olduğunu ama daha çok çalışması gerektiğini de ifade ederek, "Şu anda çok iyi çalışıyorum ve her şey çok iyi gidiyor. Ama henüz yüzde yüz seviyesinde değilim. Yüzde 75-80 seviyelerindeyim. Takım da iyi gidiyor. İkinci yarı beklentilere cevap vermek istiyorum. Onun için çok iyi çalışıyorum. Elimden geleni yapacağım ve yapıyorum da zaten. İkinci yarı eski Yattara'yı göstermek istiyorum ve bunu başaracağım" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor