Yattara: Üzülmedim, hırslandım

Bordo mavili takımın kaptanı Yattara, hem Başkan Sadri Şener'in, hem de yöneticilerin yaptığı, "Yattara takımda kalmak için ekstra işler yapmalı" açıklamalarını okuduğunu söyledi.Çok iyi derecede Türkçe konuşabilen ve okuyabilen Yattara, bu sezon beklenen

Yattara: Üzülmedim, hırslandım

Bordo mavili takımın kaptanı Yattara, hem Başkan Sadri Şener'in, hem de yöneticilerin yaptığı, "Yattara takımda kalmak için ekstra işler yapmalı" açıklamalarını okuduğunu söyledi.

Çok iyi derecede Türkçe konuşabilen ve okuyabilen Yattara, bu sezon bekleneni veremediğinin farkında olduğunu ifade etti.

Kaptan kalan haftalarda daha iyi olmak için elinden geleni yapacağını belirterek, "Bu takımda kalmak istediğimi her fırsatta söylüyorum ama bu tabi ki sözle olmuyor. Bir şeyler yapmam gerektiğini biliyorum. Umarım kalan haftalarda takımın başarısına ben de olumlu yönde katkılar yaparım. O yüzden açıklamalar beni üzmedi daha da hırslandırdı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor