Yattara "Mahalle Muhtarı" oldu

Sakarya'nın Erenler ilçesi Kozluk mahallesi sakinleri Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara'yı mahallenin "manevi muhtarı" ilan ettiler. Mahallenin asıl muhtarı olan Cemalettin Yazıcı ise durumdan oldukça keyifli olduğunu söyledi.Mahalle sakinleri, Trabzo

Yattara "Mahalle Muhtarı" oldu

Sakarya'nın Erenler ilçesi Kozluk mahallesi sakinleri Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara'yı mahallenin "manevi muhtarı" ilan ettiler. Mahallenin asıl muhtarı olan Cemalettin Yazıcı ise durumdan oldukça keyifli olduğunu söyledi.

Mahalle sakinleri, Trabzonspor'un Gineli yıldız oyuncusu Yattara'yı çok sevdiklerini, bu yüzden kendisini mahallenin manevi muhtarı ilan ederek resmini mahalle kahvehanesine astıklarını söyledi. Mahalle Muhtarı Cemalettin Yazıcı Gineli Futbolcu İbrahima Yattara'nın bu şekilde muhtar ilan edilmesinin sebebini ilginç bir şekilde açıkladı. Muhtar Yazıcı, "Geçtiğimiz dönemki seçimlerde iki muhtar adayı yarışıyorduk. Mahallenin gençleri oldukça gergin geçen seçimlerde gergin olan ortamı yumuşatmak için bu posteri hazırlamışlar. İki adaya da gelip bizlere oy vermeyeceklerini oylarının Yattara'ya verileceğini esprili bir şekilde dile getirdiler. Gençlerin amacı buradaki gerginliği azaltarak mahallemizde yaşanan seçimi oldukça güzel bir hale getirmek oldu" dedi.

Kozluk Mahalle sakinleri, "Mahallemizin çoğunluğu Karadeniz kökenli ve Trabzonspor taraftarıdır. Bu yıl takımımızdan şampiyonluk bekliyoruz. En büyük arzumuz mahallemizin manevi muhtarı olarak ilan ettiğimiz Yattara'nın mahallemizi ziyaret etmesi ve bizi onurlandırmasıdır" şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler