Yattara hem güldü, hem güldürdü!

Ligde son 2 haftada Gençlerbirliği ve Konyaspor maçı kadrolarına alınmayan İbrahima Yattara'nın bugünkü antrenmanda neşeli tavırları dikkati çekti. Yattara, antrenman başında takım arkadaşları Alanzinho ve Colman ile bokstaki hünerlerini göstererek şakala
Yattara hem güldü, hem güldürdü!

Ligde son 2 haftada Gençlerbirliği ve Konyaspor maçı kadrolarına alınmayan İbrahima Yattara'nın bugünkü antrenmanda neşeli tavırları dikkati çekti. Yattara, antrenman başında takım arkadaşları Alanzinho ve Colman ile bokstaki hünerlerini göstererek şakalaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.