Yattara Fenerbahçe maçında oynar mı

Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile kritik bir sınava çıkacak olan Trabzonspor'da, Gineli oyuncu İbrahima Yattara, zorlu maçta forma giymek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmek için yoğun bir çaba harcayan Gine

Yattara Fenerbahçe maçında oynar mı

Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile kritik bir sınava çıkacak olan Trabzonspor'da, Gineli oyuncu İbrahima Yattara, zorlu maçta forma giymek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmek için yoğun bir çaba harcayan Gineli oyuncu, Sarı-lacivertli takım karşısında forma giymesi halinde bu sezon ilk kez büyük bir maçta forma giyecek.
En son 23 Ekim 2009'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve Bordo-mavili takımın 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren Kayserispor maçında forma giyen İbrahima Yattara, 199 gün sonra Trabzonspor formasıyla Denizlispor maçında mücadele etti. Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından ilk olarak Ankaragücü maçı kadrosuna alınan ancak Denizlispor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Gineli oyuncu Fenerbahçe maçında da forma giymek istiyor. Antrenmanlarda bir hayli neşeli olduğu gözlenen ve takım arkadaşlarına moral veren
Yattara, bu sezon ilk kez büyük bir maçta forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.
Sezon başında Standard Liege ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve bir türlü istenilen verim alınamayan İbrahima Yattara, Kayserispor maçının 28. dakikasında oyundan alınmak zorunda kalmıştı. Tedaviye karşın iyileşemeyen Gineli oyuncu, İngiltere'de bir klinikte sağ ayak bileğinden ameliyat olmuştu. Bu sezon 4 maçta forma giyebilen oyuncu İstanbul takımlarına karşı oynanan maçlarda forma giyemedi.
Sezonun son maçı olan Fenerbahçe maçında forma giymek isteyen Yattara, teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesi halinde bu sezon ilk kez büyük bir maçta forma giymiş olacak. Güneş'in gözüne girebilmek için yoğun bir çalışma temposu içine giren Gineli oyuncu, sarı-lacivertli takım karşısında sergileyeceği performans ile gelecek yıl içinde mesaj vermeyi hedefliyor.
Yattara'nın, performansından memnun olan Şenol Güneş ise son kararını maç günü verecek 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor