Yattara FB'ye imza attı iddiası

Trabzonspor'un siyahi oyuncusu Yattara'nın Fenerbahçe ile yeni sezon için anlaşma imzaladığı iddiaları camiayı ayağa kaldırdı.İDDİALAR ARAŞTIRILIYORTrabzonspor'un Gineli oyuncusu Yattara'nın Fenerbahçe ile gizlice sözleşme imzaladığı ve gelecek sezon için

Yattara FB'ye imza attı iddiası

Trabzonspor'un siyahi oyuncusu Yattara'nın Fenerbahçe ile yeni sezon için anlaşma imzaladığı iddiaları camiayı ayağa kaldırdı.

İDDİALAR ARAŞTIRILIYOR
Trabzonspor'un Gineli oyuncusu Yattara'nın Fenerbahçe ile gizlice sözleşme imzaladığı ve gelecek sezon için bu kulübe imza attığı iddia edildi.

Dün akşam Meltem Tv'de Cem Buba'nın hazırlayıp sunduğu Mesaj TV Spor müdürü Mustafa Kahraman ile Trabzonspor'un eski futbolcusu Engin Cınar'ın yorumcu olarak katıldığı spor programında Çınar'ın iddaları Trabzon'u karıştırdı.

Trabzonspor'dan ayrılmayacağını açıklayan siyahi oyuncunun geçtiğimiz günlerde İstanbul'da sarı lacivertli kulüp yetkilileriyle bir araya geldiği ve gizlice bu kulüple sözleşme imzaladığını iddia etti. F.Bahçe'ye yakın kaynaklar olayı doğrularken, Yattara'nın İstanbul'da Aziz Yıldırım ile bir araya geldiği ve Yıldırımla gelecek sezon için ön protokol yaptığı da gelen iddialar arasında.

Olayın öğrenilmesi ile birlikte Trabzonspor'dan gelebilecek tepkilerden korkan siyahi oyuncunun isteği üzerine imza olayı gizli tutulurken, Trabzonspor yönetiminin iddiaları araştırdığı gelen bilgiler iddialar arasında.

spor61.net

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler