1461 Trabzon play-off maçlarını neden Papara Park'ta oynamıyor? Başkan Hekimoğlu açıkladı

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon play-off maçlarını neden Papara Park'ta oynamıyor? Başkan Hekimoğlu açıkladı

1461 Trabzon'da Başkan Celil Hekimoğlu, play-off maçlarının neden Papara Park'ta oynanmadığı yönündeki sorulara yanıt verdi.

Trabzonspor'un kendilerine önemli destekler verdiğini ifade eden Hekimoğlu, "TFF'ye play off öncesi stadımızı Yavuz Selim olarak bildirdik. Değişim için misafir takımın izni de gerekli ve süre az. Bu yüzden hınca hınç dolu bir Yavuz selim Stadı'na sizleri bekliyoruz" dedi.

hekimoglu-acikladi-1461-neden-papara-parkta-oynamiyor-2.webp

Başkan Celil Hekimoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

Değerli dostlar Trabzonlular, Trabzonspor taraftarları; Vanspor ile oynayacağımız yarı final maçını niçin Papara park stadında oynamadığımızı, bir sıkıntı mı var diye soruyorlar.

Öncelikle Trabzonspor başkanı ve yönetimi böyle bir talebi kesinlikle reddetmez. Zaten sezon başından beri 1461 Trabzon ve Sebat Gençlikspor kulübüne tam destek veriyorlar.

Sorun şu; Papara Park'a gelecek 10.000-15.000 taraftarla stat boş kalıyor ve akustik oluşmuyor. Bunu Trabzonspor maçlarında yaşıyoruz. Biz orda hiç oynamadık, bize de yabancı gelecek, halbuki mevcut sahamıza çok alıştık. TFF'ye play off öncesi stadımızı Yavuz Selim olarak bildirdik. Değişim için misafir takımın izni de gerekli ve süre az. Bu yüzden hınca hınç dolu bir Yavuz selim Stadı'na sizleri bekliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler