"Yarışın hep içinde olacağız"

Spor Toto Süper Ligi'nde 8. haftayı ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, gelecekle ilgili uzun vadeli planlar kuruyor. Ligde zirve yarışının 6 - 7 takım arasında geçmesini beklediğini söyleyen Güneş, "Bursaspor, Fenerbahçe,

"Yarışın hep içinde olacağız"

Spor Toto Süper Ligi'nde 8. haftayı ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, gelecekle ilgili uzun vadeli planlar kuruyor. Ligde zirve yarışının 6 - 7 takım arasında geçmesini beklediğini söyleyen Güneş, "Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve biz bu yarışın içerisinde zaten varız. Ama Kayserispor ve sürpriz takımlar da bu yarışa ortak olabilir. Mesela Manisaspor çok iyi bir çıkış yakaladı. Bu tür takımlar ligin kalitesini artırıyor. Biz kendi gücümüze güvendiğimiz için yarışın içerisinde son ana kadar olacağımıza inanıyoruz. Ama eksikliklerimiz var ve bunları gidermeliyiz" diye konuştu.

 

"LİGDE ZAYIF TAKIM KALMADI"

 

Güneş, ligde artık zayıf, güçlü takım ayrımının kalmadığını da ifade eden Güneş, "Bazı takımlar çok eleştirildi ama ani çıkışlarda yapabildiler. Bizim bir ortamız yok. Kazandık mı göklere çıkarılıyoruz, kaybettik mi ise bir anda yerin dibinde olabiliyorsunuz. Bunun bir ortası olması lazım. Çünkü ne bir galibiyetle şampiyon oluyorsunuz, nede bir galibiyetle küme düşüyorsunuz. Bizim tek bir amacımız var oda her maçta güzel futbol oynamak. Hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçında da bu anlayışla mücadele edeceğiz. 90 dakika içerisinde futbol adına kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

 

 

 

Kupa sonrası primler...

 

Sayfa 2.'de

 

 

 

KUPA PRİMLERİ ÖDENDİ

 

Öte yandan Trabzonspor'da sezon başında kazanılan Süper Kupa'dan kaynaklanan 1 milyon 500 bin TL'lik primde futbolculara ödendi. Son haftalarda alınan başarılı sonuçların ardından bu primle daha da moral bulan futbolcular yönetimin jestine hafta sonu oynanacak olan Gençlerbirliği maçıyla cevap vermek istiyor. Bu arada oyuncuların sezon başı alacaklarının da büyük bir bölümünü ödeyen yönetim takıma maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşatmamak için yoğun şekilde çalışıyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor