Yarış TS ile Bursa arasında geçer

Yetenekli futbolcu transfer söylentileriyle ilgili de net konuştu. Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da sürdüren Bursaspor'un yıldız futbolcusu Ozan İpek, açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl yakaladıkları başarıyı bu yıl da tek

Yarış TS ile Bursa arasında geçer

Yetenekli futbolcu transfer söylentileriyle ilgili de net konuştu. Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da sürdüren Bursaspor'un yıldız futbolcusu Ozan İpek, açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl yakaladıkları başarıyı bu yıl da tekrar etmek istediklerinin altını çizen Ozan, "Geçen sezonki durumdayız. Herkes şu anda Trabzon'a yoğunlaşmış durumda. Bizi gözardı ediyorlar. Bu da bizim avantajımıza. Bu yıl Trabzonspor ya da biz şampiyon olacağız. Trabzonspor eğer Fenerbahçe karşılaşmasında mağlubiyet alırsa işte o zaman lig yeniden başlar" dedi.

YILDIZ BAŞARI SAĞLAMAZ

Ligde kendilerine en yakın olan rakiplerini değerlendiren Ozan, "Galatasaray zirveden çok uzakta. Beşiktaş ise çok transfer yaptı. Takımını yıldız futbolcularla doldurdu. Bu kadar yıldız oyuncular içinde başarılı olabileceklerini sanmıyorum. Yıldız dezavantajdır. Takımda askerlerin de olması lazım. Dünyaca ünlü isimleri kadroya kattılar. Bu çözüm olmayabilir. Trabzonspor ise bizi zorlayacak. Belki bunların arasında Fenerbahçe de yarışa girer. Bunun dışıhda Trabzonspor ile bizim aramızda kıyasıya mücadele olacaktır" diye konuştu.

Bremen İZLEDİ

Transferin gözde ismi Ozan İpek kendisi ile ilgili tekliflerin menajerine geldiğini ancak kulüp başkanı İbrahim Yazıcı'nın, kendisini sadece Avrupa'da bir takıma transferine sıcak baktığını söyledi. Ozan, "Burada oynadığımız hazırlık maçında Werder Bremen'in yetkilileri beni izledi. Takip ediyorlar. Birkaç takım daha var. Ancak Bursa'ya döndüğümüzde sözleşme uzatma gibi bir durumum var. Burada mutluyum. Neden ayrılmak isteyeyim ki? Burada herşey yolunda gidiyor. Döndüğümüzde sözleşme ile ilgili durum netleşecek" şeklinde konuştu. Öte yandan, özellikle Alman kulüpleri Werder Bremen ve Schalke 04'ün de kıskacında olan Ozan'la da kamptan sonra görüşecek olan Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın, 2012'te sona erecek mukavelesini 2013'e uzatmak için anlaşma zemini arayacağı öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor