Yarın Güney Koreliler Trabzon'da

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 9 Şubat’ta Trabzon’da yapacağı özel maç için yarın Trabzon’a TFF'den heyet geliyor.Türkiye ile Güney Kore A Milli Takımları arasında Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan özel müsabaka öncesi yarın TFF'den

Yarın Güney Koreliler Trabzon'da

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 9 Şubat’ta Trabzon’da yapacağı özel maç için yarın Trabzon’a TFF'den heyet geliyor.

Türkiye ile Güney Kore A Milli Takımları arasında Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan özel müsabaka öncesi yarın TFF'den gelecek olan bir grup heyet stadyumda incelemelerde bulunacak.

TFF Trabzon Bölge Müdürü Hasan Gençoğlu, haber61.net’e yaptığı açıklamada, Güney Korelilerin yarın Trabzon’da olacağını belirterek, “Heyet, stadyumun zeminini, basın tribününü ve güvenliğini incelemek üzere çalışmalar yapacak. Kendileri gün içinde incelemeleri yaptıktan sonra ülkelerine geri dönecekler. Amacımız Trabzon'da güzel, dostluk ve hoşgörü içerisinde bir maç olmasıdır. Zaten öyle olacağından da eminiz” dedi.

Maçtan bir gün önce Türkiye'ye özel uçakla gelecek olan Güney Kore A Milli Takımı Zorlu Grand Otel’de, Türkiye A Milli Takımı ise Novotel’de konaklayacak.

Bu arada maçın tam saatinin ise daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Haber: Hande ALEMDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler