Yalıspor'da transfer zirvesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'da, kulüp başkanı Engin Kara, takıma katkısı olacak transferler yapacaklarını söyledi. Kara, yönetim kurulu olarak toplantı yaptıklarını belirterek, ''Hocamız takımla ilgili detaylı bir rapor verd

Yalıspor'da transfer zirvesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'da, kulüp başkanı Engin Kara, takıma katkısı olacak transferler yapacaklarını söyledi. 

Kara, yönetim kurulu olarak toplantı yaptıklarını belirterek, ''Hocamız takımla ilgili detaylı bir rapor verdi, toplantıda takımdan gidecek ve kalacak futbolcuları belirledik. Transfer konusunda da fikir alışverişinde bulunduk. Hocamızın raporu doğrultusunda takıma katkısı olacak transferler yapacağız'' dedi. 

Takımdan gönderilenlerin yerine daha üst düzey futbolcu transfer edeceklerini ifade eden Kara, ''Transferde yanlış yapmak istemiyoruz, direkt 11'de oynayacak futbolcuları bünyemize katacağız'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler