Yalıspor'da transfer görüşmesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Harun Beklemiş, golcü transferi için görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'da kampa girdiklerini belirterek, ''Günde ç

Yalıspor'da transfer görüşmesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Harun Beklemiş, golcü transferi için görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'da kampa girdiklerini belirterek, ''Günde çift idman yaparak ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında transfer çalışmalarımız da sürüyor. Futbolcumuz Eren'i, Sivas Dört Eylül'e verdik. Bu futbolcunun yerine takıma golcü transferi konusunda görüşmelerimiz sürüyor'' dedi.

Başkan Engin Kara ile transfer konusunda bir görüşme yaptıklarını anlatan Beklemiş, ''Öncelikle bir santrfor istedik, bunun yanında bir stoper ve bir de orta sahaya transfer yapacağız. Bu transferleri bölge takımlarından yapmak istiyoruz. Transferleri sonlandırdığımız takdirde işimizin kolaylaşacağına inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor