Yalıspor yükselişe geçmek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Oyak Renaultspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, ligi iyi bir noktada bitirmek için kalan maçlardan iyi sonuçlarla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.  Kara, yaptığı aç

Yalıspor yükselişe geçmek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Oyak Renaultspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, ligi iyi bir noktada bitirmek için kalan maçlardan iyi sonuçlarla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Kara, yaptığı açıklamada, geçen hafta kendi sahalarında lider Kırklarelispor karşısında farklı mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Kendi sahamızda iyi oynayan ve kolay kolay maç kaybetmeyen bir ekibiz. Ama bu maçta ne olduysa kendimize yakışmayan bir futbol sergiledik' dedi.

 

Önlerinde 7 maçlarının kaldığını ifade eden Kara, şunları söyledi:

''Bu maçlardan üçünü kendi sahamızda oynayacağız. Kendi sahamızdaki maçlarda kayıp yaşamak istemiyoruz. Deplasmanda ise bu sezon iyi bir grafik ortaya koyamadık. Deplasmandaki maçlarda sıkıntı yaşayan bir ekibiz. Bu hafta sonu da Oyak Renaultspor deplasmanına gideceğiz. En kötü ihtimalle buradan 1 puan almak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızdan bize yakışır sonuçlar almak zorundayız. Yalıspor olarak bu sezon hedefimizin uzağında kaldık. Ligi iyi bir noktada bitirmek için kalan maçlarımızdan iyi sonuçlarla ayrılmayı hedefliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor