Yalıspor yeni hocayla güldü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün sahasında Altınordu'yu 1-0 yenen Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, bu maçta çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.     Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta teknik direktör Dursun Çimşit ile yollar

Yalıspor yeni hocayla güldü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün sahasında Altınordu'yu 1-0 yenen Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, bu maçta çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.     

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta teknik direktör Dursun Çimşit ile yollarını ayırdıklarını anımsatarak, ''Harun Beklemiş hocamız Altınordu karşısında ilk maçına çıktı. Bu açıdan bu maç hem hocamız hem de bizler için çok önemliydi. Bu maçta futbolcularımı sahada adeta tanıyamadım. Çok iyi futbol sergilediler, çok iyi mücadele ettiler. Maçın başında attığımız gol ile altın değerinde 3 puan aldık. Çok farklı da kazanabileceğimiz maçtı, çok gol pozisyonuna girdik ama sadece birini gol olarak değerlendirdik. Hocamızı ve takımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum'' dedi.     

İyi bir takımlarının olduğunu ve futbolcu kadrolarına güvendiklerini ifade eden Kara, ''Sezon başında bazı şanssızlıklar oldu. Bunun sonucunda da çok puan kayıpları yaşadık. İlk yarının bitimine 4 maçımız daha var. Bu maçlardan alacağımız 12 puan ile zirve yarışına ortak olmak istiyoruz'' diye konuştu.     

Devre arasında takıma takviyeler yaparak kadroyu güçlendireceklerini de kaydeden Kara, yeterli verimi alamadıkları Burhan'ın sözleşmesini feshettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler