Yalıspor seri yakalamak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, bu maçta galip gelerek, bu sezon ilk deplasman galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.Beklemiş AA muha

Yalıspor seri yakalamak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, bu maçta galip gelerek, bu sezon ilk deplasman galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Beklemiş AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, 'Günde tek idman yaparak hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Şu an her şey çok güzel gidiyor. Bu maç öncesi futbolcularımızdan Eyüp cezalı, sakat futbolcumuz ise bulunmuyor'' dedi. Bu sezon deplasmanda puan almayı başaramadıklarını ifada eden Beklemiş, 'Bu bize yakışan bir tablo değil. Darıca Gençlerbirliği deplasmanında galip gelerek, bu sezon ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu maçta ve önümüzdeki Kahramanmaraşspor maçından galibiyetle ayrıldığımız takdirde play off şansımız artabilir' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor