Yalıspor güçlenerek geliyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, ikinci yarı çok daha güçlü kadrolarıyla çok farklı bir takım izlettireceklerini söyledi. Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Trabzon'da kampa girdiğini bel

Yalıspor güçlenerek geliyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, ikinci yarı çok daha güçlü kadrolarıyla çok farklı bir takım izlettireceklerini söyledi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Trabzon'da kampa girdiğini belirterek, 'İkinci yarı hazırlıklarını günde yaptığımız çift idmanla sürdürüyoruz. Transfer için de görüşmeler yapıyoruz. İlk yarıda gol sıkıntısı yaşadık. Gol pozisyonlarına girdik ama son vuruşlarda etkisiz olduk. Öncelikle golcü sorununu çözmemiz gerekiyor, bu konuda çok tecrübeli bir golcüye ihtiyacımız var. Görüştüğümüz ve ilgilendiğimiz futbolcular var, en kısa zamanda bu transferi gerçekleştirerek takıma katmak istiyoruz' dedi.

Trabzon'un bir mahalle takımı olarak 3. Lig'de Trabzon futboluna hizmet ettiklerini kaydeden Kara, 'Hedefimiz bu ligde başarılı olarak, Trabzon futboluna katkıda bulunmak. Bunun mücadelesini veriyoruz. İlk yarı istediğimiz şekilde gitmedi. İkinci yarı daha güçlü kadromuzla, çok farklı bir takım izlettireceğiz. Oynadığı futbol ile herkesin beğenisini kazanacak bir takım oluşturmak istiyoruz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor