Yalı uzatma dakikalarında yıkıldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Kırklarelispor'a 2-1 yenilen Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Dursun Çimşit, galip gelebilecekleri bir maçtan uzatma dakikalarında yedikleri golle mağlup ayrılmalarının kendilerini üzdüğünü söyledi. Çimşit, AA m

Yalı uzatma dakikalarında yıkıldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Kırklarelispor'a 2-1 yenilen Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Dursun Çimşit, galip gelebilecekleri bir maçtan uzatma dakikalarında yedikleri golle mağlup ayrılmalarının kendilerini üzdüğünü söyledi. 

Çimşit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırklarelispor karşısında maça iyi başladıklarını belirterek, ''İlk dakikalarda attığımız gol ile 1-0 öne geçmeyi başardık. İlk yarının bizim üstünlüğümüzle bitmesini beklerken, soyunma odasına 1-1 beraberlikle gittik'' dedi. 

İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi iyi futbol ortaya koyduklarını ifade eden Çimşit, ''Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Maçı kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Maçın normal süresi beraberlikle sonuçlandı. Maalesef 5. uzatma dakikasında yediğimiz gol ile mağlup olduk. Galip gelebileceğimiz bir maçtan bu sonuçla ayrılmak bizleri üzdü. En azından bu maçtan 1 puan alabilirdik. Yalıspor son dakikalarda çok acemice gol yiyerek, mağlup olmamalı. Bu mağlubiyet bize pahalıya mal oldu'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor