Yakupoğlu:Aldığımız puan önemli!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları maçta 1-1'lik sonuçla berabere kaldıklarını hatırlatan Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını ifade etti.      Yakupoğlu, şöyle

Yakupoğlu:Aldığımız puan önemli!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları maçta 1-1'lik sonuçla berabere kaldıklarını hatırlatan Yakupoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını ifade etti.

     Yakupoğlu, şöyle devam etti:

''Rakibimiz 30 dakikaya kadar bize karşı daha iyi oynadı ve golü buldu. İkinci yarı ise bizde oyuna ağırlığımızı koyduk ve beraberliği yakaladık. Zor bir karşılaşma oldu ve mağlup da olabilirdik. Deplasmandan aldığımız bir puan çok önemli. Genç oyuncularımızdan Erhan ve Selim ilk kez forma giydiler ve iyi mücadele ettiler. Genç futbolcularımızın önünü açmak için de transfere gerek duymadık. Ben bu futbolculara güveniyorum. Kendilerini gösterdikleri taktirde forma şansı bulacaklar.''

          -TRABZON YALISPOR-

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Trabzon Yalıspor'da, Yimpaş Yozgatspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Sahasında oynadığı Yimpaş Yozgatspor'u 2-1 yenen Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, önemli bir karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Beklemiş, karşılaşma öncesi rakipleri ile aynı puana sahip olduklarını anımsatarak, ''Bu açıdan 6 puanlık bir maça çıktık. Alt sıralardan kurtulmak için 3 puan almak zorundaydık. Maçın ikinci yarısında biraz bocaladık. Ama sonuçta galip gelerek 3 puan aldık. Böylesine önemli bir karşılaşmadan 3 puan aldığımız için mutluyuz. Önümüzdeki 3 maçta 9 puan alırsak grupta play-off şansımız olabilir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor