Yakan'dan TS Taraftarına teşekkür

 Trabzonspor Başantrenörü Alaaddin Yakan, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün öncelikle taraftara çok teşekkür ediyorum. Bugün için değil sadece sezon boyunca gittiğimiz yerde dolu tribünlere oynadık. Şehirde basketbol futboldan sonra bütünleşmiş du

Yakan'dan TS Taraftarına teşekkür

 

Trabzonspor Başantrenörü Alaaddin Yakan, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün öncelikle taraftara çok teşekkür ediyorum. Bugün için değil sadece sezon boyunca gittiğimiz yerde dolu tribünlere oynadık. Şehirde basketbol futboldan sonra bütünleşmiş durumda. Geçen yıl bir maçtan dolayı birinci lige çıkamamıştık. Yaptığımız transferlerle sezon başında kesin şampiyonluk parolasıyla yola çıktık. Oyuncularımız çok karakterli oyuncular. Bizim de dönem dönem problemlerimiz oldu. Bizim oyuncularımız karakterli oyuncularımız hiçbirşey olmamış gibi maça devam ettiler. Saner Ayar olmak üzere ve Doğan Hakyemez’e idari durumdaki tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Ben onlara da teşekkür ediyorum. Ankara’nın doğusundan birinci lige gelen hiçbir takım yok. Bunu biz gerçekleştirdik bir ilk oldu bu da. Seneye 50 bin 500 kişilik salonumuz açılacak ve göreceksiniz Trabzonspor gittiği tüm şehirlerde kapalı tribünlere oynayacak. Bu basketbol için çok önemli. Biz diğer Anadolu kulüplerine de öncülük olacağız. Bizler iddialıyız. Saner Ayar olsun, Doğan Hakyemez olsun. Biz istekli hırslı ve hedefleri olan insanlarız. Buradan kesin şampiyon olarak gitmemiz gerekiyor. Şuandan itibaren bu maçı unutup önümüzdeki iki maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

 

Bir gazetecinin sorusu üzerine Yakan, “Lige yeni çıktık bir sene idare edelim, ondan sonra da yukarı tırmanalım düşüncesi olmaz. Trabzon’da böyle bir şey olmaz. Biz çok ciddi bir renk getireceğiz. Yarından itibaren neler yapılacaksa elimizden geleni yapacağız. Kadroda da fazla oynamak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor