Vural yine yıkım yedi

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftası sonunda tek kazanamayan takımın kendileri olduğunu anımsatan Vural, ''Maalesef bugün hiç düşündüğümüz gibi olmadı. Oyuncularım maç içerisinde kendi performanslarını sahaya yansıtarak, mağlubiyete rağmen beni mutlu ettil

Vural yine yıkım yedi

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftası sonunda tek kazanamayan takımın kendileri olduğunu anımsatan Vural, ''Maalesef bugün hiç düşündüğümüz gibi olmadı. Oyuncularım maç içerisinde kendi performanslarını sahaya yansıtarak, mağlubiyete rağmen beni mutlu ettiler. Bugün kişiliğimizi, oynama isteğimizi ve yabancı oyuncularımızı kazandık. Umarım bundan sonra oynayacağımız ilk lig maçında 3 puanı alırız. Hikmet Karaman hocayı kutluyorum, 5 maçta 4 galibiyet aldılar. Manisasporlu oyuncularla, futbolcularımı kutluyorum. Böyle kaybın, üzülmemesi gereken kayıp olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.

 

Kasımpaşasporlu oyuncular Özgür ve Onur da iyi oynadıklarını ancak, puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor