Vural-Roberto Carlos karşı karşıya

Milli maç nedeniyle verilen arada Antalya'da kamp yapan Konyaspor ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos'un forma giydiği Rusya'nın Anji takımı Attaleia Otel sahasında karşılaştı.Mücadelenin ilk yarısında rakibine göre daha üstün bir performans

Vural-Roberto Carlos karşı karşıya

Milli maç nedeniyle verilen arada Antalya'da kamp yapan Konyaspor ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos'un forma giydiği Rusya'nın Anji takımı Attaleia Otel sahasında karşılaştı.

Mücadelenin ilk yarısında rakibine göre daha üstün bir performans sergileyen yeşil-beyazlı ekip, 40. dakikada Robac'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 üstün kapattı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince mücadele Konyaspor'un 1-0'lık galibiyetle tamamlandı.

-KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YILMAZ VURAL-
Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, lige verilen arada iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Takımının hazırlık döneminde taktik, beceri ve atak konusunda ciddi mesafe aldığını ifade eden Vural, önceliğin teknikte yani takımın zor oyun koşullarında topla çıkabilme becerisi ve yeteneğinin olabilmesi olduğunu belirtti. Konyaspor'un teknikte ciddi yol aldığını anlatan Vural, kondisyonun önemine dikkati çekti.

Kuvvet, dayanıklılık ve sürat gibi özellikleri takımda üst seviyeye çıkarmak gerektiğini de kaydeden Vural, Konyaspor'un rakibin yapacağı atakları ve kendi içinde alması gereken tedbiri iyi algıladığını anlattı.

Hazırlık maçlarında alınan galibiyetlerin oyun psikolojisi anlamında çok önemli olduğunu vurgulayan Vural, ''Hazırlık maçlarında alınan galibiyetler hazırlık dönemindeki çalışmaların iyi bir sonucudur. Ligde inşallah biraz şans yanımızda olur ve hakemler ise biraz daha dikkatli olursa zoru başarabileceğimizi düşünüyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor