Victor Grishko'dan Jaja'ya övgüler

Trabzonspor'un eski kalecilerinden Victor Grishko, Brezilyalı futbolcu Jaja'ya övgüler yağdırdı. Ukrayna'da teknik direktörlük yapan ve şu anda da bir kulüpte sportif direktörlük görevini yürüten Grishko, Jaja'nın çok hızlı ve müthiş şutları olan bir futb

Victor Grishko'dan Jaja'ya övgüler

Trabzonspor'un eski kalecilerinden Victor Grishko, Brezilyalı futbolcu Jaja'ya övgüler yağdırdı. Ukrayna'da teknik direktörlük yapan ve şu anda da bir kulüpte sportif direktörlük görevini yürüten Grishko, Jaja'nın çok hızlı ve müthiş şutları olan bir futbolcu olduğunu belirterek, "Saha içerisinde skor ne olursa olsun sonuç üretebilecek veya takımı sonuca taşıyabilecek bir futbolcu. İsabetli şutlarıyla her zaman adından söz ettirecektir. Trabzonspor'a çok ciddi katkılar yapacağından hiç şüphem yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor