Vezir: Çalışmalar sonuca yansır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Ofspor'da teknik direktör Hasan Vezir, yaptığı açıklamada, hazırlıkları Antalya'da sürdürdüklerini belirterek, 'Kamp hafta sonuna kadar sürecek. Buradan ikinci yarının

Vezir: Çalışmalar sonuca yansır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Ofspor'da teknik direktör Hasan Vezir, yaptığı açıklamada, hazırlıkları Antalya'da sürdürdüklerini belirterek, 'Kamp hafta sonuna kadar sürecek. Buradan ikinci yarının ilk maçı için Balıkesirspor deplasmanına gideceğiz. İdmanlarda futbolcuların hırslı ve azimli çalışması bizleri mutlu ediyor. Şu ana kadar verimli bir kamp dönemi geçirdik, iyi çalışma yaptık, artık bu çalışmamızın meyvelerini ligde almak istiyoruz' dedi.

 

İlk yarıda ligi iyi bir yerde tamamlayamadıklarını ifade eden Vezir, 'İkinci yarı işimiz kolay olmayacak. Biz işimizi yapacağız, futbol adına güzel işler yapmak istiyoruz. İkinci yarı iyi oynayan, iyi mücadele eden ve bunları skora yansıtan takım olmak istiyoruz. Hafta sonu deplasmanda yapacağımız Balıkesirspor maçı, ikinci yarının ilk maçı olması nedeniyle önemli. Maça galibiyet için çıkacağız, alacağımız 3 puan ile ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor