Vermezuk Seni Burak'ım

Trabzonspor'u senaryo haber yazarak karıştırmaya çalışan Ulusal basının yine yeni hedefi Burak Yılmaz. Bordo-mavili takımın şampiyonluk yolunda önemli sınavlar verdiği ve vereceği maçlar öncesi Burak'a PSG'nin talip olduğunu yazan Milliyet Gazetesi'nin ha

Vermezuk Seni Burak'ım

Trabzonspor'u senaryo haber yazarak karıştırmaya çalışan Ulusal basının yine yeni hedefi Burak Yılmaz.

 

Bordo-mavili takımın şampiyonluk yolunda önemli sınavlar verdiği ve vereceği maçlar öncesi Burak'a PSG'nin talip olduğunu yazan Milliyet Gazetesi'nin haberi şu şekilde: "Trabzonsporlu Burak Yılmaz ile Fransa'nın köklü takımlarından Paris Saint Germain'in ilgilendiği öne sürüldü.

 

Bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Trabzonsporlu Burak Yılmaz, yurt dışında da yakından takip ediliyor.

 

Özellikle Fransız takımlarının mercek altına aldığı bordo-mavili futbolcu için Paris Saint Germain Kulübü'nün oldukça istekli olduğu ve sezon sonu genç yıldız için bir teklif yapabileceği kaydedildi.

 

Jean Tigana'nın çalıştırdığı Bordeaux'nun da Burak ile ilgilenen takımlar arasında olduğu ifade edildi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler